Foto: Andreas Almli

Restaurantene har slitt med å levere nok mat: – Har vært helt sinnsykt

Både Burger King, Peppes Pizza og Berbusmel har fått nok å gjøre på Oppturfestivalen så langt.

 – Det har vært helt sinnsykt. Vi har hatt så mye trykk at vi dessverre ikke har klart å levert nok mat, forteller Heidi Nohr ved Burger King.

– Veldig spente på dagen

Allerede på første dag av Opptur 2022, fikk matbodene virkelig kjenne på trykket når sultne festivaldeltagere benyttet seg av mattilbudet på området.  

–  Første dag for vår del har gått veldig bra for oss, også håper vi det blir enda bedre i dag. Vi er klare for å selge masse pizza, oppsummerer Synne Hakkim Bertheussen hos Peppes.

Også Berbusmel opplevde en voldsom trøkk på den første dagen av festivalen, og er spente på hvordan den siste dagen kommer til å bli.

– Så langt har det vært over all forventing. Vi har faktisk mindre mat i dag enn i går, så vi er veldig spente på dagen i dag, smiler Ola Berbusmel ved Berbusmel.

– Vi har økt produksjonen

Etter første dag har restaurantkjedene tatt med seg erfaringer om hvordan de kan forberede seg til en ny runde med servering. Med økning av produksjon, og et bilde på hva festivaldeltagerne foretrekker, har de dannet seg et bilde på hva folk foretrekker.

– Vi har økt produksjonen vår til i dag, så der blir bra. Menyen vår er veldig liten i forskjell til den vi vanligvis har, så vi mer at vi selger mye av alt. Det er hovedsakelig Crispy Chicken, Nuggets og Whopper Cheese som er våre salgsvinnere så langt, sier Nohr.

Peppes har også merket hvilken favoritt festivaldeltakerne har blant de ulike variantene som ankommer festivalen serveringsklare.

– Den typen vi opplever som mest etterspurt er nok pepperonipizzaen. Totalt går det mye pizza uansett, og utover kvelden så opplever vi at folk ikke er like kresne på hvilken type de får. Bare de får maten sin er de mer en fornøyde, smiler Bertheussen.

[annonse]
 

 

Les mer om:

opptur
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.