Restriksjonene tvang Håkon og Toril til å finne på noe nytt: – Det har blitt veldig populært

Skrevet av Maria Edvardsen
12.01.2022 15:00

Mens andre hoteller og restauranter gjør det de kan for å være mest mulig fancy, kjører Quality hotell Ramsalt på med tradisjonell husmannskost.

Restaurantsjef Toril Henningsen og kjøkkensjef Håkon Lindberg var i høst klare for å kjøre i gang sin første julebordssesong på Quality hotel Ramsalt. Da den fjerde nedstengninga for utelivsbransjen var et faktum i desember, måtte de bare tenke nytt.

Fikk en helt ny idé

Bli medlem av Bodø Nu for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Bodøs lokalavis. Vi satser hardt på de beste nyhetene fra ditt nærmiljø, sterke reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Nå kan du få Bodø Nu for kun 49 kroner for første måned. 
Etter 1 mnd er pris kun 149 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

Er du bedrift og ønsker bedriftsabonnement, kan du gå til sende en e-post til [email protected]

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement