Roger Andreassen har spilt fotball store deler av livet. De siste 24 årene har han spilt for Glimt Old Boys. Foto: Privat

Roger har vært med på Glimt Old Boys siden 1995

Skrevet av Maiken Johnsen
12.05.2019 22:00 - OPPDATERT 13.05.2019 20:27

Nå skal fotballaget være med i Bodø Nu-ligaen. – Det blir spennende, sier Roger Andreassen.

Roger Andreassen (58) har spilt fotball nesten hele livet. Han begynte først å spille for Grand, før han gikk over til Bodø/Glimt og spilte aktivt for dem i noen år. 

Som 34-åring ble han med på fotballlaget, Bodø Glimt Old Boys. 

– Jeg kom inn som unggutt på laget. Det var veldig artig. Det var veldig mange gode spillere som var, som jeg har stor respekt for, sier Andreassen.

Og der ble han værende. I nå 24 år. 

MYE HUMOR

– Hvordan vil du oppsummere de mange årene med Old Boys?

–  Masse glede, mange koselige turer, mye humor og sosialt. For min del er det det viktigste. Vi er alle opptatt med forskjellige liv, da blir det ekstra godt å møtes å prate litt "sjit" og ha det morsomt sammen, sier han. 

Noen av høydepunktene fra karrieren med Old Boys har vært de faste turneringene. 

– En gang i året møtes vi til turnering rundt om kring. Da treffer man ofte folk man spilte mot i gamle dager. Det bruker å være veldig stor stas. Man kommer seg litt bort fra hverdagen, sier han. 

[annonse]
Saken fortsetter under bildet.

–  Masse glede, mange koselige turer, mye humor og sosialt. Slik beskriver Roger livet på Glimt Old Boys. Foto: Privat

MÅ TENKE SMARTERE

Selv om Roger Andreassen understreker at lager spiller mest for gøy, er det litt alvor i det også. 

– Vi ønsker jo gjerne å vinne, sier han. 

Nå skal Andreasson laget delta på Bodø Nu-ligaen. 

– Det blir spennende. Det er ikke enkelt å få nok folk med på kampene. Hvis noen blir skadet er ikke rekonvalesensen like raskt som da man var 25, sier han. 

– Vi må tenke litt smartere og mer kreativt når vi skal møte disse ungguttene. De springer mer enn oss. Men de siste 10 minutter handler om å ha nok friske ben å bytte inn, legger han til. 

Old Boys har nå slått seg sammen med Avinors bedriftslag og med det fått noen yngre spillere. Deres første kamp blir 27. mai mot BK BIL. Og oppgjøret kan du se direkte på bodonu.no

Vil du se våre sendinger fra bedriftsfotballen? Trykk HER for å bli Bodø Nu-abonnent for kun 1,- krone den første måneden!