Fungerende styreleder Ida H. Gaustad og direktør Rolf Cato Raade i Stormen Konserthus. Foto: Bodø kommune

Rolf Cato bøyer av i Stormen-striden:
– Ønsker ikke å forfølge saken videre

Skrevet av pressemelding
11.10.2018 12:26 - OPPDATERT 11.10.2018 13:42

Direktøren vil bruke energien på andre ting fremover.

Uenigheten mellom styret og direktøren i Stormen konserthus er nå over.

Det melder Bodø kommune i en pressemelding.

– GLAD FOR Å HA STYRETS TILLIT

– Det har vært en tøff tid. Vi legger det som har skjedd bak oss, og bruker kreftene på å se framover, sier direktør Rolf Cato Raade.

– Det er jeg helt enig i, sier fungerende styreleder Ida Haugnes Gaustad som er svært glad for at saken nå er avsluttet.

– Jeg er glad for å ha styrets tillit. Stormen Konserthus betyr mye for meg, og jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Derfor ønsker jeg ikke å forfølge saken med advarselen videre. Mitt fokus er et godt samarbeid med styret i årene som kommer, sier direktør Rolf Cato Raade.   

– IKKE SLIK VI BRUKER KREFTENE

Stormen er midt i en av årets travleste perioder og alle arrangement har gått prikkfritt. Vi har hatt flere produksjoner for fulle hus og har blant annet gjennomført den store Isocarp-konferansen.

– All honnør til de dedikerte og dyktige medarbeiderne i konserthuset, sier direktøren.

Fungerende styreleder Ida Haugnes Gaustad sier uenigheten har vært belastende for alle parter.

– Det er ikke slik vi skal bruke kreftene. Nå skal vi ha et felles fokus på å gi publikum et godt tilbud i Stormen. Styret ser fram til et godt samarbeid med direktøren, og jeg er sikker på at direktøren og hans stab vil levere et strålende program i årene framover, sier Gaustad.

Dermed blir den skriftlige advarselen stående – en advarsel Raade ikke har godtatt, men heller ikke velger å forfølge rettslig eller på annet vis.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.