Foto: Linda Sandåker

Rykket ut med større politistyrker: –⁠ Måtte bruke verneutstyr

Søndag rykket politiet ut med større ressurser til Misvær etter folk skal ha blitt truet med våpen.


Politifullmektig Vilde Eline Åmo bekrefter ovenfor Bodø Nu at det var en hendelse på en privat adresse søndag. 

– Politiet rykket søndag ut til en hendelse på en privatadresse i Misvær sentrum. Vi har på nåværende tidspunkt ingen opplysninger om at hendelsen hadde tilknytning til noe annet sted enn den private adressen, skriver hun. 

Ifølge vitner Bodø Nu har vært i kontakt med skal politiet ankommet med skjold og bevæpning. Åmo bekrefter at politiet var utstyrt med verneutstyr:

– Politiet var iført det verneutstyret som oppdragets art tilsa. Politiet tar på generelt grunnlag sikkerheten til egne mannskap på alvor. 

Vitner hevder folk skal ha blitt truet med våpen i forkant av utrykningen, politiet sier at de involverte skal ha hatt en relasjon. 

– Det er for tidlig å si noe klart om hendelsesforløpet og hendelsen mer konkret. Politiet etterforsker saken, og den videre etterforskningen vil innrettes mot å belyse dette, sier hun og fortsetter: 

– Slik saken fremstår for politiet hadde hendelsen en foranledning, og det fremstår som at det er en relasjon mellom de involverte. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.