Savnet bodømann funnet død

Tirsdag ble det igangsatt søk etter en savnet bodømann i Oslo. Nå er han funnet død.


En mann fra Bodø ble tidligere denne uken meldt savnet, og tirsdag 23. mai ble det startet et omfattende søk i et område i Oslo. 

Politiet gikk ut med etterlysning av 28-åringen på Twitter, og letingen forgikk også på natten. På daværende tidspunkt jobbet politiet med flere hypoteser, men det hadde ikke grunn til å tro at han kunne være omkommet.

Torsdag kveld meldte politiet at bodømannen er funnet og at søket er avsluttet. Bodø Nu har vært i kontakt med Oslo Politidistrikt som bekrefter at det hele hadde en tragisk slutt.

– Politiet og frivillig letemannskap har siden tirsdag 23.5 søkt etter en savnet mann i 20-årene i området rundt Bogstad i Oslo. Torsdag 25.5 på ettermiddagen ble savnede funnet omkommet. Politiet har ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt. De pårørende er varslet, sier Steinar Wulfsberg-Gamre Seniorrådgiver kommunikasjon ved Oslo politidistrikt til Bodø Nu.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.