Det har vært en knalltøff start på 6. divisjon for Valnesfjord. Her fra kampen mot Storm Bodø. Foto: Mats Torbergsen.

SE I KVELD: Valnesfjord skal slå grusomt tilbake mot Steigen

Av Sindre Kolberg
14.05.2018 16:44 - OPPDATERT 15.05.2018 09:32

Fauske-laget har hatt en trå åpning på sesongen i 6. divisjon. I kveld klokken 19:00 viser Bodø Nu kampen deres mot Steigen DIREKTE.

– Det har vel ikke akkurat vært en god start. Derfor er vi fryktelig sugne på å vise at vi er bedre enn det vi har vist til nå.

Det sier Valnesfjord-trener Roger Helin, dagen før laget hans skal ut i kamp mot Steigen, deres femte for året.

Den kampen kan du se DIREKTE hos Bodø Nu fra klokken 19:00 tirsdag kveld. Kampen er eksklusiv for våre abonnenter. Er du ikke Bodø Nu-leser, kan du bli det HER for kun 99,- i måneden!

De fire første har endt med tap. 1-7 mot Junkeren 2, 0-3 mot Storm Bodø, 1-4 mot Skjerstad og senest 2-8 borte mot Værøy.

– Men der hadde dommeren en finger med i spillet. Han hadde vel ikke akkurat sin beste kamp, sier Helin, og utdyper:

– Det ble rett og slett en parodi av en match. Det toppa seg med at vi fikk et rødt kort som vi mener var filming. Sånt er surt når vi må opp halv fire og reise med båt utover til Værøy. Det gjorde også at vi ikke fikk med oss en del folk, som vi nå har tilbake.

Dermed er både Ken-André Rossi og Ole Ragnar Norheim Jenssen klare til morgendagens batalje. Verre er det nok med stopper Mathias André Sørensen, som altså pådro seg rødt kort sist.

– Det blir tøft hvis vi mangler en fast midstopper, men vi får gjøre det beste ut av det. Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for å vinne.

Nå er håpet at Steigen skal få unngjelde for den dårlige starten.

– Vi er voldsomt revansjesugne. Alle gutta er klare for å vise hva vi kan, og det håper jeg vi får ut i morgen.

I kveld har laget en rolig økt som forberedelse til kampen. Der handler alt om å terpe på detaljer.

– Og da især å få ballen i mål. Vi har hatt helt hinsides med sjanser, men ikke klart å putte dem. Vi stanger litt med hodet mot veggen om dagen, men når det først løsner, så løsner det skikkelig. Vi satser alt på at det skjer i morgen!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.