Foto: Per-Inge Johnsen

Sebastian (19) skal hjem til Bodø - dette sier Kjetil Knutsen

Sebastian Tounekti (19) dro på utlån til FC Groningen i fjor sommer. Nå vender han tilbake til de helgule.

 – Det har jo vært et spesielt og vanskelig år, jeg skal ikke legge skjul på det.   

Sebastian Tounekti (19) åpnet opp om forholdene i Nederland og innrømmet at ting ikke helt har gått etter planen i Groningen.   

– Jeg kom ned hit med en liten ankelskade og brukte tid på å bli 100 prosent. Da jeg var klar, fikk jeg beskjed fra trenerne om at det var vanskelig å komme seg inn og fighte om plassen på laget, siden det var mange gode som kjempet om en kantplass. Det var ikke det jeg forventet, innrømmet 19-åringen overfor Bodø Nu i april.

– Ikke diskutert

Tidligere i mai ble det kjent at klubben ikke har benyttet seg av opsjonen på kjøp av unggutten. Det betyr at han returnerer til Bodø. 

– Sebastian Tounekti forlater FC Groningen etter denne sesongen. Kjøpsopsjonen i leiekontrakten med Bodø/Glimt benyttes ikke, bekrefter klubben.

På spørsmål fra Bodø Nu om situasjonen rundt 19-åringen hadde Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen følgende å si om situasjonen:

– Vi har ikke hatt tid til å diskutere rundt han, nå er det fokus på de som er her. Jeg har ikke fått noe informasjon rundt han, det har jeg ikke.

Motivert for Bodø

I et tidligere intervju med Bodø Nu har 19-åringen gitt uttrykk for at han er motivert for å dra tilbake til Bodø og trene med laget.

– Enten om det er slik at Glimt har behov for flere kantspillere eller om vi skal se å noe nytt. Jeg er åpen for alt egentlig. De har gode spillere på kant, og man vet aldri hva som skjer i sommer. Jeg er åpen for å fighte om en plass på Glimt-laget dersom de er interesserte.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.