Foto: Per-Inge Johnsen

Sebastian (19) skal hjem til Bodø - dette sier Kjetil Knutsen

Sebastian Tounekti (19) dro på utlån til FC Groningen i fjor sommer. Nå vender han tilbake til de helgule.

 – Det har jo vært et spesielt og vanskelig år, jeg skal ikke legge skjul på det.   

Sebastian Tounekti (19) åpnet opp om forholdene i Nederland og innrømmet at ting ikke helt har gått etter planen i Groningen.   

– Jeg kom ned hit med en liten ankelskade og brukte tid på å bli 100 prosent. Da jeg var klar, fikk jeg beskjed fra trenerne om at det var vanskelig å komme seg inn og fighte om plassen på laget, siden det var mange gode som kjempet om en kantplass. Det var ikke det jeg forventet, innrømmet 19-åringen overfor Bodø Nu i april.

– Ikke diskutert

Tidligere i mai ble det kjent at klubben ikke har benyttet seg av opsjonen på kjøp av unggutten. Det betyr at han returnerer til Bodø. 

– Sebastian Tounekti forlater FC Groningen etter denne sesongen. Kjøpsopsjonen i leiekontrakten med Bodø/Glimt benyttes ikke, bekrefter klubben.

På spørsmål fra Bodø Nu om situasjonen rundt 19-åringen hadde Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen følgende å si om situasjonen:

– Vi har ikke hatt tid til å diskutere rundt han, nå er det fokus på de som er her. Jeg har ikke fått noe informasjon rundt han, det har jeg ikke.

Motivert for Bodø

I et tidligere intervju med Bodø Nu har 19-åringen gitt uttrykk for at han er motivert for å dra tilbake til Bodø og trene med laget.

– Enten om det er slik at Glimt har behov for flere kantspillere eller om vi skal se å noe nytt. Jeg er åpen for alt egentlig. De har gode spillere på kant, og man vet aldri hva som skjer i sommer. Jeg er åpen for å fighte om en plass på Glimt-laget dersom de er interesserte.

[annonse]
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.