Foto: Mats Torbergsen / NTB

Sebastian (19) vender hjem til Bodø: – Lykke til

Sebastian Tounekti (19) dro på utlån til FC Groningen i fjor sommer. Nå vender han tilbake til de helgule.

 – Det har jo vært et spesielt og vanskelig år, jeg skal ikke legge skjul på det.  

Sebastian Tounekti (19) åpnet opp om forholdene i Nederland og innrømmet at ting ikke helt har gått etter planen i Groningen.  

– Jeg kom ned hit med en liten ankelskade og brukte tid på å bli 100 prosent. Da jeg var klar, fikk jeg beskjed fra trenerne om at det var vanskelig å komme seg inn og fighte om plassen på laget, siden det var mange gode som kjempet om en kantplass. Det var ikke det jeg forventet, innrømmet 19-åringen overfor Bodø Nu i april.

Nå opplyser klubben på sine hjemmesider at de ikke har benyttet seg av opsjonen på kjøp.

– Sebastian Tounekti forlater FC Groningen etter denne sesongen. Kjøpsopsjonen i leiekontrakten med Bodø/Glimt benyttes ikke, bekrefter klubben.

Den 19 år gamle angriperen fra Tunisia fikk minutter for FC Groningen U21 denne sesongen, som han har scoret to ganger for så langt.

For Sebastian har han utilstrekkelig konvertert potensialet sitt til vekst og utvikling, så vi tar ikke opsjonen i kontrakten hans. Vi ønsker Sebastian lykke til i resten av karrieren.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.