Camilla Stokland selger aksjene sine i utestedet Kafka.

Selger seg ut av Kafka

Camilla Stokland overlater drifta til søsteren Ida Mari Dalmo.

– Åtte år er nok. Livet har mer å by på, og jeg vil utfordre meg selv, sier Stokland.

– Jeg trenger egentlig en kopi av Camilla, sier Dalmo om at søsteren nå forlater bedriften.

15-årsjubileum

Det er en måned siden Camilla Stokland reiste til Oslo for å satse videre innen kokkefaget. Nå har hun fått seg lærlingeplass, og legger aksjene sine ut for salg.

Salget ble publisert på Facebook i dag, og det er 34 prosent av aksjene som nå selges.

De to søstrene kjøpte seg inn i bedriften for nesten 2 1/2 år siden. Kafe Kafka har 15-årsjubileum i år, og har i alle år gått med solide tall i regnskapet. Stokland var daglig leder på kafeen da de to søstrene kjøpte seg inn.

– Selv om Camilla drar, så er jeg her fremdeles - og ingen ting kommer til å endres med konseptet. Vi skal fremdeles ha de samme gode kakene, sier Dalmo og ler.

Trenger kreativitet

Men det er ingen tvil om at hun kommer til å savne søsterens kreativitet.

– Vi er så utrolig ulike, og det er nettopp det som har fått det til å fungere så bra. Camilla er den kreative sjelen som har vært bedriftens ansikt utad. Mens jeg er god på det som har med økonomi, papirarbeid og møter med leverandører og andre å gjøre, sier hun, og legger til at hun egentlig hadde håpet at søsteren ville komme tilbake.

– Den jeg ser etter på eiersiden må kunne ta seg av den kreative biten, markedsføring og å ta seg av arrangementssiden. Egentlig håper jeg på en tro kopi av Camilla, sier hun.

– Jeg ønsker Kafe Kafka lykke til videre. Samtidig håper jeg at den rette personen melder seg. Jeg håper de får tak i en visjonær og kreativ sjel; en fotsoldat, sier Camilla Stokland.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.