Iren Reppen, Johannes Winther Farstad og Håvar Langås Bendiksen tolker Terje Nilsens musikk. Foto: Monica Jensen

Stor etterspørsel etter Terje Nilsen-konsert - setter opp ekstraforestilling


Nordland Musikkfestuke opplyser at det settes opp ekstraforestilling på Terje Nilsen på Bådin Bryggeri.

Ekstraforestillingen settes opp 9.august klokken 19.00 

– Det er veldig gøy å se at det er så stor interesse og vi er glade for at det blir mulig å sette opp en ekstra konsert. Responsen fra både publikum og anmeldere har vært overveldende de stedene Iren Reppen har spilt denne forestillingen, sier festivaldirektør Gro Bergrabb. 

Iren Reppen, Johannes Winther Farstad og Håvar Langås Bendiksen har fått flotte anmeldelser og høye terningkast for sin tolkning av avdøde Terje Nilsens musikk, opplyses det fra Nordland Musikkfestuke.

Foto: Monica Jensen

– Vi gleder oss over at flere publikummere enn vi først hadde regnet med kan få med seg denne forestillingen! legger hun til 

Terje Nilsens viser har vært tolket av mange artister – særlig i Bodøområdet. I denne konsertforestillingen er det Iren Reppen som prøver å legge vekt på mytene og historiene rundt Terje og prøver å komme innunder huden på han – både med ord og toner.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.