Silje Nordnes fra Hamarøy får sitt eget program på P3. Foto: NRK

Silje Nordnes får nytt program på P3

Skal samle alt det koselige som har skjedd gjennom uka til et totimers langt søndagsprogram.


I desember hadde P3morgen-trioen Ronny Brede Aase, Markus Neby og Silje Nordnes sin siste sending. Nordnes, som kommer fra Hamarøy, har jobbet ti år i programmet, og har sammen med kollegene vunnet flere priser for sitt radioarbeid. 

Nå får Nordnes sitt eget program på kanalen.

«Koselig» skal gå direkte hver søndag mellom 16-18. Tanken er enkel: Å samle opp alt det positive som har skjedd gjennom uka, spille god musikk og å være sammen uten at en fysisk er i samme rom. 

– Søndag kan være en litt tung og ensom dag for mange. Noen er fyllesyke og har noia for hva de gjorde dagen før. Og mandag kommer krypende som en mørk sky med alt det innebærer av forpliktelser og krav, sier Nordnes til P3.

Det var NRK selv som slapp nyheten om det nye radioprogrammet.

Gjennom de ti årene i p3morgen har Silje og kollegene hatt mye kontakt med lytterne – og i forbindelse med deres avskjedsturné fortalte de at de nærmest har blitt voksne sammen. Noen av lytterne har fulgt dem fra de flyttet ut hjemmefra, via studietiden, gjennom kjærlighetssorger og nye jobber.

Også i Nordnes' nye program blir lytterkontakten viktig. 

– Det skjer utrolig mange fine ting, folk er så søye, rare og koselige. Det har vi godt av å trekke frem. Uten at en skal ha helt skylapper på. 

Nå skal hun styre showet alene, og til NRK innrømmer hun at det er litt skummelt. 

– Nå har jeg bestemt meg for å fokusere på det positive. Og P3 har verdens beste lyttere som skal hjelpe meg å fortelle alt det positive som skjer der ute. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.