Foto: Eivind Skau

Simon (31) og Rasmus (31) satser på chilisaus: - Står å griner i tusenvis av chilier

Skrevet av Eivind Skau
20.02.2021 16:15

Simon Engen og Rasmus Skoglund jobber til daglig som kokker. Nå har de lansert sin egen kolleksjon med chilisauser under navnet Hoffsaus.

Simon Engen jobber som kokk hos Bjørk Restaurant i Bodø. I 2018 fikk han prøve en hjemmelaget chilisaus som kamerat og kollega Rasmus Skoglund lagde på forespørsel fra en kompis som ønsket seg en god chilisaus til grillsesongen.

Bli medlem av Bodø Nu for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Bodøs lokalavis. Vi satser hardt på de beste nyhetene fra ditt nærmiljø, sterke reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Nå kan du få Bodø Nu for kun 49 kroner for første måned. 
Etter 1 mnd er pris kun 149 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

Er du bedrift og ønsker bedriftsabonnement, kan du gå til sende en e-post til [email protected]

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement