Bodø skinte om kapp med solen på 17. mai! Foto: Andreas Sandnes Olsen

Siste prognosene for 17.mai er klar: – Det ser ikke bra ut

Det nærmer seg 17.mai med stormskritt, og hvert år knytter det seg stor spenning til hvordan vær man får. Nå ser det ut til at det blir rimelig vindfullt.

Tirsdag er det klart for pølser, iskrem, glade unger med iskrem, og 17.mai-tog. Dette er den optimale utedagen for oss nordlendinger, der vi ofte avslutter med potetløp, og grilling. 

Men nå er de siste prognosene klare for været, og meteorologens melding kan fort legge en demper på forventningene. 

– Dere får opphold, men ikke så mye sol. Dessverre blir det sørvestlig liten kuling på dagen, og om ettermiddagen blir det nok regn igjen, sier meteorolog Martin Pecnjak i Storm Geo. 

Temperaturene fram mot 17.mai vil svinge litt, og på selve dagen blir det hustrige tre til fem grader. Altså bør man kle seg godt om man planlegger å gå i tog. 

– Utover uka kommer det nok til å bli litt varmere hos dere. Kanskje får dere oppleve åtte til ti grader. Vinden vil avta på grunn av et høytrykk som vil legge seg uti havet, sier meteorologen. 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.