Renathe Helen Åseng, Per Kåre Blomvik og Shana Emilie Lehn står i bresjen for Pride 2018 i Bodø.

Arrangerer tidenes første Pride-parade i Bodø!

Av Sindre Kolberg
06.10.2017 06:56 - OPPDATERT 19.01.2018 02:00

– På høy tid, sier styreleder Shana Emilie Lehn.

Forrige uke var det mye spenning da nærmere 30 engasjerte personer møtte på utestedet Dama Di for å diskutere muligheten for et Pride-arrangement i Bodø til neste år. Det kom frem mange ideer, og et styre ble valgt.

Torsdag kom de siste detaljene på plass da det ble gjennomført et konstituerende styremøte, og det er dermed dannet Bodøs første Pride-komité som skal arrangere Bodøs første Pride-markering.

– Det er på høy tid å få Pride i Bodø, og vi har nå endelig fått etablert et styre som skal jobbe for å få til paraden i Bodø i 2018, forteller nyvalgt leder for styret, Shana Emilie Lehn.

– Vi har et stort arbeid foran oss for å gjøre dette til en stor folkefest som ingen vil glemme! I den anledning søker vi nå samarbeidspartnere og andre organisasjoner o.l. som vil bidra. Vi ber altså om at de som er interessert i å bidra til at dette skal bli et kulturelt fyrverkeri i byen vår kontakter oss, sier hun.
 
Resten av styret består av følgende personer:

Pridestyret:
-Renathe Helen Åseng
-Per Kåre Blomvik, leder i Skeiv Ungdom Bodø
-Shana Emilie Lehn

Arbeidsgruppa:
- Pr-ansvarlig; Kassandra Petsa
- Økonomisk ansvarlig; Lovise Mari Andreassen
- Arrangementsansvarlig; Kaisa Noor Eliassen
 
(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.