I formannskapssalen i Moloveien skal Rolf-Cato Raades direktørfremtid avgjøres. F.v: Assisterende rådmann Anna Welle, styremedlemmene Alice Sivertsen og Endre Njøs, fungerende styreleder Ida H. Gaustad, og styremedlemmer Joakim Sennesvik og Petter Snekkestad.

Skjebnemøtet om Raades fremtid i Stormen er i gang

Skrevet av Markus André Jensen, Preben Hunstad
12.09.2018 09:12 - OPPDATERT 12.09.2018 11:16

Sitter bak lukkede dører i Moloveien.

Én etter én ankom styremedlemmene i Stormen Konserthus kommunens lokaler i Moloveien, hvor de i et lukket møte skal avgjøre direktør Rolf-Cato Raades fremtid. 

Ingen av dem hadde noe å si til Bodø Nus reporter på stedet.

Bakgrunnen for møtet er sponsoravtalen Raade signerte med Danny Hayes-selskapet Geddes Labs 13. august. 

En uke senere sa Raade i et intervju med Bodø Nu at en slik avtale ikke var signert, før han senere måtte legge seg flat da vi publiserte en kopi av avtalen. 

I et styremøte i forrige uke endte det hele med at styret ba om mer tid til å treffe en beslutning - selv om det fra fungerende styreleder Ida H. Gaustad sin side ble rettet kritikk mot håndteringen hans av saken.

Dagen før hadde Odd-Tore Fygle trukket seg som styreleder, etter egen forklaring fordi debatten var blitt for krevende. 

Rolf-Cato Raade selv er foreløpig ikke til stede i dagens styremøte, men assisterende rådmann Anna Welle er på plass som kommunens representant. 

Bodø Nu følger saken utover dagen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.