Foto: Presse

Skuespiller søkes!

Skrevet av Pressemelding
12.06.2019 08:44

Rabalder Produksjon skal i gang med en ny novellefilm for barn. Vi søker to skuespillere i alderen 8-12 til de to hovedrollene.

Filmen Erik og Kriss handler om to ste-brødre som rømmer fra bygda i et badekar. Gjennom en actionspekket og farefull ferd over fjorden finner guttene ut hva ekte brorskap egentlig handler om.

Filmen er en del av en film-serie som heter Rabalderbygd og skal spilles inn i Hadsel i Vesterålen i september. Det er et stort prosjekt og skuespillerne vil være med i et helproft team i trygge omgivelser. Skuespiller-jobben er å anse som en ekte jobb med god betaling.

Vi leter etter barn med stor innlevelsesevne og et ønske om å prøve seg som skuespiller. Vi har tidligere hatt mange auditioner i Bodø og vet at det er mange talenter der ute. Vi ber alle som har vært på audition tidligere om å også vurdere å komme denne gangen også.

De to rollene har ulik alder. Den yngste er ca 8 år og den eldste ca 12 år. Når det er sagt handler det mer om hvilken alder skuespillerne oppleves som når rollene skal besettes. Ved påmelding, vil det etter hvert komme invitasjon til audition der skuespillerne skal prøve seg foran kamera i ulike situasjoner. Dette i seg selv er en morsom og lærerik opplevelse for barna. En audition kan også lede til andre roller senere, selv om de ikke skulle passe til akkurat denne. Det kan være greit å ha med mamma eller pappa. Tidspunkt for dette kommer snart, men vil bli organisert i Bodø og Vesterålen i løpet av de første juni.

Påmelding kan gjøres på www.rabalderproduksjon.no

Her er en kort beskrivelse av karakterene.

Erik (8 år) er en skikkelig luring. Han er sjarmerende, men har også det rampete blikket når han gjør alle rampestrekene sine. Han elsker flammer og benytter enhver mulighet han har til å utforske og teste grenser. Erik er alenebarn helt til Kriss flytter hjem til han sammen med faren sin. Erik er besluttsom og kjapp i replikken.

Kriss er noen år eldre enn Erik. Han er ikke så fornøyd. Han liker ikke at han og faren har flyttet fra byen hvor han har alle vennene sine. Han er heller ikke interessert i å få seg en ny lillebror, og vil bare hjem. Men Kriss har også en myk side. Den kommer fram når han blir tvunget til å ta vare på ste-broren når de er i skikkelig trøbbel.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med produsent:

[annonse]
Tord Theodor Olsen
99778211
Tord@rabalderproduksjon.no

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.