Glimt-fansen møtte opp i hopetall mot Bohemians. Søndag blir de enda flere. Foto: Roar Wiik

«Slaget om Nord-Norge» er utsolgt: –⁠ Steike rått!

Kampen mot Tromsø søndag kveld er utsolgt.


Det bekrefter pressekontakt i Bodø/Glimt, Niklas Aune Johnsen til Bodø Nu. Hjemmeseksjonene på Aspmyra ble fredag formiddag utsolgt. Nå er det kun bortefeltet som gjenstår. 

–  Det er steike rått! Et utsolgt Aspmyra er steinartig, og særlig til en kamp som dette. Det er toppkamp, mye som står på spill og deilig sommerstemning, sier Aune Johnsen. 

Salget til kampen har gått jevnt og trutt den siste tiden, men etter seieren mot Bohemians torsdag kveld akselererte salget. 

– Forrige kamp mot TIL på Aspmyra var en opplevelse for livet, og det kommer det sikkert til å bli nå også. Et publikum i feststemning, slik som vi hadde på torsdag er så viktig at det er vanskelig å poengtere det nok. Herrefred som jeg gleder meg til søndag, sier Aune Johnsen videre. 

Han poengterer at det fortsatt er 150 billetter igjen for barn. 

– De deles ut gratis fra 17:15 i billettluka, men det er altså bare 150 billetter igjen av disse, sier han. 

Også på bortefeltet har billettsalget skutt fart den siste tiden. Nå nærmer det seg 300 solgte billetter. 

– Vi må bare håpe at TIL-fansen fyller de siste setene på bortefeltet nå, så snakker vi tangering av publikumsrekorden på "nye" Aspmyra, sier pressekontakten. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.