Slik minnes Terje Nilsen av sin familie: - Han døde i sin beste tid.

Skrevet av redaksjonen
22.03.2019 10:15 - OPPDATERT 22.03.2019 11:44

Vi husker ham som den smarte, humoristiske, kreative, varme og inspirerende fyren han var – og alle samtalene, spøkene, sangene og gledene som kom av dette.

Vår kjære Terje er gått bort.

Det har ennå ikke sunket riktig inn, for det skjedde så plutselig, midt i hans beste tid.

Og om enn vi sørger, er akkurat dette sterkest: Han døde i sin beste tid, etter flere fine og produktive år med store høydepunkter, der han virkelig fikk vist hele Norge hvem han var og hva han var god for.

Vi fylles av takknemlighet for dette faktum, ikke minst overfor alle som jobbet for Terje og med Terje, slik at han kom seg i studio, til store konserthus og på tv-skjermer over det ganske land. Livet landa virkelig med smørsida opp.

Jeg er den gærne onkelen jeg skulle ønske jeg selv hadde da jeg vokste opp.

Det sa Terje i et intervju for tre år siden. Vi i familien kan skrive under på at han hadde sine gærne sider, med uortodoks livsførsel, egenrådighet og en skarp tunge. Men mest husker vi ham som den smarte, humoristiske, kreative, varme og inspirerende fyren han var – og alle samtalene, spøkene, sangene og gledene som kom av dette.

Og selv om han foretrakk å leve litt tilbaketrukket, hadde han stor omtanke for og full kontroll på ett og alt i familien og vennekretsen. Alltid ivrig etter å høre siste nytt om både hun og han og de. Han brydde seg om alle. Han fulgte med.

Ved Terjes bortgang er vi blitt overøst med utallige av meldinger fra kjente og ukjente i hele Norges land. At Terje betydde så mye for så mange, er fint å oppleve. Vi vil takke inderlig for alle hilsener, vel vitende om det er Terjes kunst, hans sanger, hans tekster og den mannen han var, som utløser all denne kjærligheten. 


Det gjør veldig godt når dagene nå er rare og tunge.


Hilsen Terje Nilsens familie

 


 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.