Smitte på Stormen: – Vi har kontroll

Skrevet av Andreas Sandnes Olsen
26.02.2021 14:07 - OPPDATERT 26.02.2021 15:16

I forbindelse med de siste smittetilfellene i Bodø har en av våre ansatte denne uken fått påvist covid-19.

Dette opplyser Stormen Konserthus på sin Facebook-side.

AN omtalte saken først.

I forbindelse med de siste smittetilfellene i Bodø har en av våre ansatte denne uken fått påvist covid-19, opplyser Stormen konserthus på sin Facebook-side.

– Vi har kontroll

Smitten skjedde i forbindelse med et besøk utenfra. 

– Vi har kontroll på denne smittekilden, sier direktør Rasmus Adrian.

Adrian velger nå å gjøre en rekke tiltak.

- Alle nærkontakter med den ansatte er nå satt i karantene og har hjemmekontor. Kun helt nødvendig personale er på jobb, sier Adrian. 

Ekstra rengjøring

Det ble iverksatt ekstra rengjøring så snart konserthuset fikk kjennskap til smitten. Stormen konserthus vil være helt stengt i helgen, alle ansatte er sendt hjem i avventende karantene og vi gjør ytterligere nedvasking av lokalene i helga.

- Siden starten av pandemien har Stormen både fulgt alle nasjonale og lokale anbefalinger, og tidvis også hatt strengere tiltak enn anbefalt. Mange av våre ansatte har hatt hjemmekontor siden årsskiftet.

[annonse]
- Vi er selvsagt veldig lei oss. Samtidig er det en nyttig påminnelse. Selv om man følger alle anbefalte tiltak, kan dette skje. Vi oppfordrer derfor bodøværingene til å være forsiktige fremover, så klarer vi sammen å holde smitten nede, sier han.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.