Politimannen og hobbysnekkeren, Marius Skålvoll, skal 13.august gifte seg i Bodin kirke med en skreddersydd smoking lagd av arbeidsklær. Foto: Deadline Media /Synne Marie Tømmerberg

«Snekkerpappa» Marius (36) tar hobbyen et steg lenger - gifter seg i skreddersydd Blåkläder-smoking

Når hobbysnekkeren Marius Skålvoll (36) fra Bodø, også kjent som snekkerpappaen, skal knytte ekteskapsbånd - skjer det med stil.


36-åringen skal ikke gifte seg i vanlig svart dress, som mange andre menn foretrekker. Han har nemlig bestemt seg for å gifte seg i arbeidsklær - og da nærmere bestemt en skreddersydd smoking fra arbeidsklær-giganten Blåkläder. 

Og det hele startet egentlig som en spøk. 

Det kommer frem i en pressemelding. 

Startet som en spøk


Skålvoll jobber til vanlig som politimann, men er kjent for mange fra TV-programmet «Eventyrlig Oppussing» og som hobbysnekker på Instagram med kontoen «Snekkerpappaen». Lørdag 13.august skal han gifte seg med samboeren Marie Elsfjordstrand Osbak i Bodin kirke.

Hobbysnekkeren forteller at fra 1.september i år skal han ta en pause som politi for å fokusere mer på prosjekter knyttet til Instagram-kontoen @snekkerpappaen. Her deler han inspirasjon og tips innen oppussing. Foto: Deadline Media / Synne Marie TømmerbergDa det fremtidige ekteparet begynte å legge planer for bryllupet, la Osbak frem forslaget om at Skålvoll burde gifte seg i arbeidsklær, ettersom han likevel bruker det hver eneste dag. 

Spøken la hun også frem for grossisten Blåkläder, som likte ideen så godt at de heiv seg rundt for å løse oppgaven. 

– Jeg tenkte at det kunne være annerledes og ganske kult – og ikke minst veldig ekte, ettersom arbeidsklær fra Blåkläder spiller en stor rolle i Marius’ hverdag forøvrig. Men jeg hadde jo ingen anelse om at det faktisk kunne la seg gjøre, ler Osbak i pressemeldingen. 

– Føles riktig

Nå er byllupsdagen rett rundt hjørnet, og siden arbeidstøy-giganten ikke vanligvis har et bryllupsantrekk liggende, sørget de for at en skredder kastet seg på oppgaven. 

Skredderen skal ha gjort stoffet, som blir brukt i arbeidsbuksene, om til en dress som brudgommen kan bruke på den store dagen. 

– Det er utrolig kult at Blåkläder tente på ideen, og at de kastet seg rundt på den måten de gjorde. Det føles absolutt riktig å skulle si «ja» til Marie i det antrekket, smiler Skålvoll.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.