Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Solbakken-assist da Roma raknet i sluttminuttene

Roma så lenge ut til å ta en etterlengtet seier, men med to mål imot i på tampen ble det 1-2-tap mot Fiorentina og nok en kamp uten tre poeng i Serie A.


Roma har stadig ikke tatt en trepoenger siden midten av april. Siden det har de tatt fire poeng på sju kamper i den italienske toppdivisjonen.

Stephan El Shaarawy så lenge ut til å bli matchvinner med sin scoring i det 11. minutt. Andrea Belotti svingte inn et innlegg som Ola Solbakken headet tilbake inn i feltet. Foran mål var «Il Faraone» sikker og sendte bortelaget i føringen.

Men det ville seg ikke for Roma. Luka Jovic utlignet i det 85. minutt, før Jonathan Ikoné ble matchvinner tre minutter senere.

Roma forblir på sjetteplassen i ligaen, men Juventus kan ta seg forbi om de slår Milan søndag. Søndag til uken spilles siste runde i Italia.

Roma møter Sevilla i europaligafinalen onsdag. Fiorentina spiller på sin side conferenceligafinale mot West Ham 7. juni.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.