Foto: Rune Nilsen

Sommer­nachspielet er tilbake i Bodøsjøen!

Skrevet av pressemelding
17.12.2018 22:00 - OPPDATERT 18.12.2018 07:16

For tredje gang inviterer Nordland Musikkfestuke til storslått avslutningskonsert utendørs. Denne gangen spilles konserten i Bodøsjøen, der vi startet festen i 2017.

– Nå kan vi på mange måter si at vi har skapt en ny tradisjon, og avslutter Musikkfestuka 2019 med et smell! 

Det skriver markedssjef Fredric Persson i Nordland Musikkfestuke.

HEIDUNDRENDE FYRVERKERI

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, som bytter navn til Arktisk Filharmoni,  spiller tradisjonen tro noen av de mest kjente og kjære klassiske stykkene, og vi avslutter selvfølgelig med et heidundrende fyrverkeri!

– Nok en gang ønsker vi velkommen til avslutningskonsert i flotte omgivelser i Bodøsjøen. Her skal Arktisk Filharmoni og dirigent Cathrine Winnes by på noen av de aller mest kjente klassiske stykkene gjennom historien, og tradisjonen tro avslutter vi med et stort fyrverkeri, sier Persson.

– KLE DERE SPENSTIG

Tradisjonen i England er at publikum både kler seg ut og har med flagg ( uten stang)  og andre effekter for å skape liv og stemning ved slike arrangement. Denne elektriske stemningen klarte Musikkfestukas publikum å skape i Stormen konserthus sist.

– Dette blir en kjempefest, og vi håper folk husker den eventyrlige stemningen i Stormen sist. Nå flytter vi ut igjen, tar med oss stemningen og legger til fyrverkeri. Jeg håper virkelig folk hiver seg med på sommernachspiel. Billettene er allerede i salg, avslutter Persson.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.