Min Side, og tegning av nye abonnement er for øyeblikket stengt grunnet teknisk vedlikehold. Ved spørsmål kontakt kundesupport.

Foto: Andreas Sandnes Olsen

«Sorry, Glimt. Jeg tok fullstendig feil. Det er ingenting som tyder på at det rakner fra innsida»

Det er på tide å være litt ydmyk. Jeg innrømmer glatt at jeg tok for hardt i da jeg påsto at Bodø/Glimt var i ferd med å rakne fra innsida.


 I min forrige Glimt-kommentar skrev jeg «Når da alt er i ferd med å rakne fra innsida, så er ikke den beste løsninga å holde kjeft, og late som problemet ikke eksisterer.». Setninga kom i forbindelse med at klubbens ledelse nektet å svare på spørsmål om det eksisterer en ukultur i laget, som kan ha påvirket resultatene denne sesongen. 

I etterkant av kommentaren min har Glimt levert vanvittige resultater. Ikke at det har noen sammenheng med at jeg påsto at det var i ferd med å rakne, men laget levner liten tvil om at de absolutt er på rett vei.

Ingenting er i ferd med å rakne, og jeg må nok ydmykt innrømme at den setninga kunne jeg absolutt ha spart meg for. Jeg er Glimt-fan fra Harstad, og vi harstadværinger er ofte litt rask i avtrekkeren. Noe jeg helt åpenbart var i denne sammenhengen. 

Da kan jeg ikke gjøre annet enn å legge meg flat.

Sorry, Glimt. Jeg tok fullstendig feil. Det er ingenting som tyder på at det rakner fra innsida.

Men samtidig må jeg påpeke at jeg står inne for det jeg sa om at klubben bør praktisere mer åpenhet mot media, og spesielt når det dukker opp kritiske spørsmål. Da er det ingen løsning å holde tett. 

Bodø/Glimt er tilbake på det nivået vi har vært vant til å se dem på de siste årene, og kanskje er de på et enda høyere nivå. Først smadret de Jerv 5-0, og gjorde raknet-kommentaren min til skamme.

Så regelrett moste de Linfield 8-0 på Aspmyra, etter først å ha tapt 1-0 borte. Deretter snudde de mot Aalesund og tok en sterk 2-1-seier borte i Eliteserien. Og når stakkars Zalgiris entret kunstgresset i Bodø på onsdag, ble de sendt hjem med 5-0 i sekken. 

Glimt har altså scoret 20 mål (!) på fire kamper. Det er et helt vanvittig antall mål på så få kamper. Og for å sette det litt i perspektiv; Det er like mange mål som Tromsø har scoret hele sesongen i Eliteserien. 

Nærmest hele laget har scoret mål, samtidig som de har holdt tett bakover. Kun Aalesund har klart å overliste Nikita Haikin på disse kampene. 

Nå skal vi sammen glede oss over de fantastiske resultatene laget har prestert de siste ukene, krysse fingrene for at alt går bra i returkampen i Litauen, og at det blir gruppespill i Champions League.

Lykke til, Kjetil Knutsen, og resten av Bodø/Glimt. Vi heier på dere!

 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.