Foto: Andreas Almli

«Spårtsklubben»-profilene før showet i Bodø: – Det må blåse og regne litt her

Torsdag holder City Nord nattåpent, til klokken 24:00. I den forbindelse har de hentet inn Jon Martin Henriken og Erik Follestad, kjent fra VGTV-programmet «Spårtsklubben».

 I forbindelse med at det er nattåpent på City Nord er duoen fra VGTV-programmet «Spårtsklubben» hyret inn for å holde et show. 

– Vi skal kjøre en miniversjon av «Spårtsklubben live» på scenen, så det blir hyggelig. Vi håper folk kommer, og det tror vi også fordi det er nattåpent på City Nord, sier Erik Follestad til Bodø Nu. 

Første gang i Bodø

– Hva kan folk forvente?

– Først og fremst «shitprat» mellom to karer som kjenner hverandre godt, og er uenige om det meste. Vi vil prate litt om hvordan man skal oppføre seg på et kjøpesenter, fordi der er vi ganske uenige. Det er russetid, så det må vi prate om. Vi har også lyst til å få spørsmål fra salen, og vil svare på det meste, sier programleder Jon Martin Henriksen.

Follestad har aldri vært i Bodø, men hørt mye om byen de siste årene på grunn av Bodø/Glimt. 

– Så det var på tide å ta turen opp og se Bodø. Vi har kjørt forbi Aspmyra, og sett deler av byen. Det er en fin by, altså. 

– Må blåse og regne i Bodø

Før avreise fra Oslo måtte de i garderobeskapet og finne fram regntøyet.

– Det er kaldt, altså. Det er ikke veldig overraksende, selvfølgelig, men det var tungt å finne fram jakka igjen. Det er sånn det skal være. Det hadde blitt for dumt å komme opp til 20 grader og sol. I Bodø skal det regne og blåse litt, sier duoen mens de smiler bredt.

– Hvorfor er ikke resten av gjengen i «Spårtsklubben» her?

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
– Mads er for dyr, rett og slett. Og de andre hadde ikke anledning, spøker dem. 

– Denne gangen ble det oss to. Det er ikke alltid slik at det passer for alle å være med, men vi to trives på reise sammen, og Bodø er en flott by å oppleve, sier Henriksen.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.