Godt oppmøte på Bodø lufthavn i forkant av direkteflyet til Roma Foto: Mathias Brattvoll

Spenningen stanser ikke Glimt-fansen - 1571 er nå på tur til Roma

Torsdag braker det løs i Roma. Siste kvartfinale skal spilles, og i den evige stad er det duket for nok ett oppgjør mellom Bodø/Glimt og hovedstadslaget.

Oppkjøringen til kampen har vært svært spesiell etter tumultene som oppstod etter oppgjøret på Aspmyra forrige torsdag, stemningen i køen til tross for tidlig oppmøte var allikevel god da Glimt-fansen stilte seg i kø for å sette seg på direkteflyet til den hellige stad. 

Glimt har hele veien i sitt europaeventyr kunnet være stolte av å ha dedikerte, og entusiastiske supportere som har fulgt de fra Bodø til både Roma, Glasgow, Alkmaar og til kampene i gruppespillet hvor det var muligheter for publikum på tribunene, men denne gangen er det noe spesielt da det igjen blir satt ny rekord, og ny standard for tilreisende gulkledde. 

Foto: Daniel Kjelstrup

Allerede få dager etter trekningen kunne Therese Strand i Koment Bodø melde om en ekstrem respons på direkteturen fra Bodø til Roma, og Glimt melder om i overkant av 1570 solgte billetter i borteseksjonen. 

Bodø/Glimt går inn i returoppgjøret på Stadio Olimpico med en 2-1 ledelse fra Aspmyra, og vil møte tøff motstand da pallen starter å rulle klokken 21:00 på torsdag. 

 

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.