Blir det ny gulltann på Morten Thoresen?

Sponser gulltann til gullhelten

Skrevet av Pressemelding
13.02.2020 11:02 - OPPDATERT 13.02.2020 12:01

Morten Thoresen uttalte etter seieren i EM-finalen at det hadde vært gøy med en gulltann. Nå kan det bli en realitet.

Bodøværingen Morten Thoresen tar med seg EM-gull når han returnerer fra brytefinale i Roma. Onsdag 12. februar ble Morten europamester i Gresk-Romersk bryting, etter å ha slått russiske Nazir Abdullajev i finalen. 

Morten har ved flere anledninger fått spørsmål om en manglende fortann, og har uttalt at neste steg på veien videre er å få seg ei ny tann. Under et intervju med Norges Bryteforbund uttaler Morten at han blir ikke penere av å bli europamester, men han får endelig høre nasjonalsangen. Etter spørsmål om han nå skal få seg en passende gulltann kommenterer Morten selv at det burde han. 

Wenberg Fiskeoppdrett AS og Edelfarm AS, samarbeidspartnere til Morten Thoresen og Norges Bryteforbund, gir en utstrakt hånd til europamesteren, og forplikter seg til å spandere ny tann til Morten. 

– Vi sponser ei gulltann til Morten slik at han blir penere før Norgesmesterskapet på Fauske 22. februar, sier Geir Wenberg, Administrerende Direktør ved Salten Aqua.
 
LOKALE SAMARBEIDSPARTNERE

Wenberg Fiskeoppdrett AS og Edelfarm AS er stolte samarbeidspartnere til Morten Thoresen og Norges Bryteforbund. 

– Det er viktig å bidra til å bygge en god idrettskultur, slik at vi får løftet frem lokale talenter. Vi ønsker å gratulere Morten med seieren, og tar mer enn gjerne regningen for å få satt inn ei gulltann på Morten. Da er han klar til NM på Fauske, sier Geir Wenberg. 

Salten Aqua gratulerer Morten Thoresen med seieren.

– Aksepterer Morten tilbudet håper vi på nytt kallenavn. Gulltann-Morten høres passende ut, avslutter Geir Wenberg. 
 
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.