Første skissetegning av nytt 25-meters konkurransebasseng Foto: Terje Grønnmo arkitekter AS

Stenger Nordlandsbadet og Spektrum velvære midlertidig

Nordlandsbadet og Spektrum velvære holdes midlertidig stengt fra mandag 12. juni


Fra mandag 12. juni holder Nordlandsbadet og Spektrum velvære midlertidig stengt til og med november 2023. Bakgrunnen for stengingen er at det nye konkurransebassenget skal bygges sammen med det eksisterende Nordlandsbadet, det skriver daglig leder Rune Lund Sommerseth ved Bodø Spektrum i en pressemelding.

Kommunens nye storstue, konkurransebassenget, begynner å ta form, og vi gleder oss stort til at aktive svømmere, mosjonister og alle våre gjester kan ta anlegget i bruk. 

Vi er spente og utålmodig etter å komme i gang med driften. Det nye konkurransebassenget vil sammen med Nordlandsbadet gi et unikt tilbud til befolkningen i hele regionen, med et mangfold av aktiviteter.

Bodø Spektrum ønsker å takke alle for tålmodigheten under byggeprosessen og vi gleder oss til å ønske alle velkommen til hele anlegget når dørene åpnes i november.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.