I kveld ga Min Trio ut Partypakken, og spiller live på Dama di. Foto: Marthe Mølstre

Stiller med en skikkelig partypakke

I dag sørger trioen for dagens dobbel: Utgivelsen Partypakken ligger allerede ute på strømmetjenestene. I kveld skal den feires med konsert på Dama di, i konsertserien Halv ti på torsdag. 

Les mer: Starter helt nytt utelivskonsept.

– Det kan nok lønne seg å være tidlig ute. Men hvis man ikke kommer inn, eller man ikke kan komme, så skal konserten strømmes live også, sier Emilsen. 

Full klaff

Sammen med tvillingbrødrene Håvard og Vegard Svendsen dannet han bandet for to år siden. Og skjønte umiddelbart at det var full klaff. 

– Jeg har sunget siden jeg var fem år, men det var etter at jeg dro på første øving med disse to at jeg skjønte at det bare er vi som kan lage akkurat den stemninga vi gjør. Vi har så utrolig god kjemi, og har det så artig sammen. Den følelsen der, den får jeg ikke med noen andre, sier han. 

Noe publikum på Parken fikk oppleve da bandet kom på plakaten i siste liten – og skapte helt øredøvende stemning. De har spilt på hjemmebane på Sku bare, flere ganger for fulle hus. Og de fylte Sinus til bristepunktet. 

– Den stemninga vi har i øvingsrommet tar vi med oss til konsertene. Vi står og hopper og flirer og turer på når vi er på øving også. Vi peiser på, sier Emilsen og ler. 

I romjula gjentar de suksessen på Sinus. 

– Rundt halvparten av billettene er allerede solgt, og det er fremdeles lenge til jul. Det er ganske utrolig, sier Emilsen. 

Mest stemning 

Akkurat den livestemninga har de nå forsøkt å få med på utgivelsen Partypakken. Låtene Mota mæ opp, Alt æ træng og Stoppa ikke mæ er alle velprøvde fra scenen. 

– Det er de låtene som skaper aller mest stemning. Derfor ville vi samle dem på en utgivelse. Nå håper vi at folk tar dem inn i spillelistene sine inn mot helga. 

Målet er å sette den helt riktige stemninga til den første pilsen sprettes på fredagskvelden. 

– Det er en real partypakke. Vi vet jo at tittelen høres harry ut, men samtidig så gjør det ikke noe. 

Emilsen forteller at neste utgivelse kommer til å samle de litt roligere låtene. 

– Låtene for dagen derpå? 

– Ja, det kan du si. 

Får lyst til å drikke 

Målet er uansett å få stemninga over fra scenekanten, der bandet leverer vel så mye ren underholdning som musikk, over i høyttaleren. 

– Vi har jobbet med Christian Lorentsen i studio, og han også skled rett inn i samme stemninga. Så der også var det full klaff, sier Emilsen. 

Og forteller at underveis i innspillingen av Partypakken kommenterte bandkollega Håvard at låtene nesten var for drøye til å gi ut. 

– Folk kommer til å drikke seg i hjel! Det er i alle fall musikk man har lyst til å drikke øl til, sier Emilsen og ler. 

Som gleder seg stort til å spille konsert i kveld. 

– Det å stå på scenen og høre folkehavet synge en låt som du selv har skrevet... Det er noe annet enn når publikum synger med til Tore Tang, sier han og ler. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.