Stina Sønvinsen fikk jobben som senior kommunikasjonsrådgiver i Arva. Foto: Arva.

Stina slo ut 49 søkere og fikk jobben

Arva har ansatt Stina Sønvisen i stilling som senior kommunikasjonsrådgiver.


På tross av at 50 personer søkte på stillingen, så var det til slutt Stina Sønvisen som fikk jobben.

Det bekrefter Arva i en pressemelding.

Sønvinsen kommer fra stilling som seniorrådgiver på kommunikasjon i Husbanken. Hun har fra før lang erfaring fra journalist- og lederroller i nord-norske mediebedrifter, blant annet Avisa Nordland, Nordlys og TVTromsø. 

Sønvisen er utdannet statsviter med pedagogisk tilleggsutdanning fra universitetet i Tromsø og har et omdømmestudium fra Nord universitet. Hun har også undervist på høyskole- og universitetsnivå.

– Vi er svært glade over å få Sønvisen med på laget. Hennes akademiske kompetanse og allsidige erfaring innen kommunikasjon og journalistikk er akkurat det vi var ute etter, sier administrerende direktør i Arva, Eirin Kjølstad. 

Sønvinsen er på sin side veldig spent.

– Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier tromsøværingen som har bodd i Bodø i 19 år. Hun begynner i stillinga i august. 

Arva eier og drifter strømnettet i 19 kommuner i Troms og Nordland som bringer lys og varme ut til befolkning og næringsliv. Nettselskapet er et resultat av fusjonen mellom tidligere Nordlandsnett og Troms Kraft Nett. Navnet betyr energi og viljestyrke på nordsamisk.

Arvas hovedkontor ligger i Bodø, og selskapet er en del av Troms Kraft-konsernet. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.