Stine Mosti og Sondre Skjelvik er mer enn klare for BIB-cup 2018. Foto: Preben Hunstad

Stine og Sondre inviterer til "de store barnas idrettsdag"

Denne helgen går BIB Cup av stabelen i Spektrum og Nordlandshallen. Bodø Nu sender moroa DIREKTE alle tre dager!

– Det er jo egentlig de store barna sin idrettsdag, sier Stine Mosti. Som daglig leder for Bedriftsidretten er hun og aktivitetskonsulent Sondre Skjelvik, klare for å arrangere årets BIB Cup i Spektrum og Nordlandshallen.

LANG TRADISJON

– Det er vel 25. året vi arrangerer, så det er jo et lite jubileum i år, sier Mosti. Til nå har 70 lag meldt seg på cupen, hvor det skal konkurreres innen ulike idretter på bedriftsnivå. Dermed blir det både fotball, håndball og basketball på menyen, for å nevne noe.

– Noe jeg synes er kult, er hvordan vi engasjerer folk som også ikke bor i Bodø. Til helgen kommer det lag både fra blant annet Mo, Lofoten og Trøndelag. Det viser at vi har bred apell og et godt arrangement, sier hun videre. 

Sondre Skjelvik skal, på sin side, være med på sin første BIB Cup som arrangør. Han begynte nylig i en stilling som aktivitetskonsulent, og har hatt mye å gjort i forkant av lekene.

– Det har vært masse planlegging. Heldigvis er vi på oppløpssiden nå, sier han, nå når det gjenstår et snaut døgn før lekene sparkes i gang.

– Det mest strevsomme er å få tidsplanene til å gå opp. Man må jo sørge for at lag får pauser mellom kampene og at alt går opp. Heldigvis begynner vi å komme i mål nå. Jeg gleder meg skikkelig til vi endelig er i gang!

NY SPORT

Nytt av året er også at kanonball er en del av BIB Cup. 

[annonse]
– Det håper vi det blir skikkelig stemning rundt. Vi har fem påmeldte lag til nå, men vi håper at folk kan se hvor gøy det er, og at det blir et fast innslag i årene i fremover, sier Skjelvik. 

I tillegg er håndball for herrer tilbake etter flere års frafall. Dette skyldes utelukkende folk som har vist interesse og jobbet for å få mange nok til å stille, skal vi tro arrangørene.

– I tillegg er jeg også veldig overrasket over hvor mye engasjement det er rundt volleyball. Jeg har ikke noe særlig forhold til det selv, men det viser seg at veldig mange driver med det, 

Som sier at han særlig ser frem til en ting i helgen:

– Å møte masse bra og sporty folk. Jeg har jo drevet litt rekrutteringsarbeid over telefon i forkant, og responsen har vært helt overveldende. Folk er utrolig hyggelige når vi ringer. Det gjør at vi tror stemningen også inne i hallen blir skikkelig bra!

SENDER DIREKTE

I år vil en rekke aktiviteter fra BIB Cup streames direkte på Bodø Nu sine hjemmesider.

Vi er på plass både fredag, lørdag og søndag for å gi deg det aller beste av moroa i Spektrum og Nordlandshallen.

Vi viser følgende ting denne helgen:

Fredag - Basketball

Lørdag - Kanonball

Søndag - Fotball (sluttspill herrer)

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.