På bildet, f.v. Øystein Jæger, Benedicte Kilvær Eilertsen, Rolf-Cato Raade, Mary Auner, Peter Krarup og Odd-Andre Brasetvik. Foto: Presse

Stormen inviterer til gratis festkonsert på 17. mai

Skrevet av pressemelding
14.04.2018 10:00 - OPPDATERT 14.04.2018 11:16

Tradisjonen tro inviterer Stormen Konserthus og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester til gratis festkonsert i Stormen på 17. mai.

– I år er tredje gang vi gjennomfører festkonsert på nasjonaldagen. Det har vært stor suksess både i 2015 og i 2017, sier direktør i Stormen Konserthus, Rolf-Cato Raade.

Konserten starter klokken 14.00 og det er gratis inngang for alle som har lyst til å få med seg begivenheten. Men om man vil komme må man hente billetter i billettluka på Stormen.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å hente billetter fra mandag 16. april klokken 10.00, sier Raade.

Konserten vil vare ca én time, og holdes av NOSO Sinfonietta, Bodø Janitsjar og Domkirkens Ungdomskor. Mary Auner er solist på Cello og Øystein Jæger, Gro Bergrabb og dirigerer.

– Det vil bli en flott konsert med mye norsk nasjonalromantisk musikk og noe allsang. I tillegg vil det bli loddet ut flotte premier til publikum, frister orkestersjef i NOSO Peter Krarup.

Huset åpner klokken 11.00 for alle som har lyst å slå seg ned i kaféen.

Festkonserten er et samarbeid mellom Stormen Konserthus og NOSO. Bodø Kommunes 17. mai-komité er medarrangør og konserten støttes av Coop Nordland.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.