Jan Gunnar Hoff under Stormen-konserten. Foto: Deadline Media

Bodø-sendingen nådde 1 million og høstet hyllest over hele verden

Skrevet av Andreas Sandnes Olsen
13.01.2021 10:15 - OPPDATERT 13.01.2021 12:04

NNL-konserten med Jan Gunnar Hoff og Bodø Domkirkes ungdomskor ble en suksess.

Det melder Nordnorsk lederutvikling i en pressemelding. 

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg da låta «Terra Nova» gikk som en farsott over hele verden i romjula.

Jan Gunnar Hoff og Bodø Domkirkes Ungdomskor har fått flere hundre tusen visninger, og nådd over en million mennesker i Japan, USA, Tyskland, Norge, og flere land i Øst-Europa.

Det var Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling (NNL) som sørget for at konserten «Stille Lys» av Jan Gunnar Hoff ble spilt inn som TV-produksjon før jul i Stormen Konserthus. Innspillingen var opprinnelig ment som en gave fra NNL til sine kunder og samarbeidspartnere.

– Vanligvis inviterer vi nettverket til fagsamling eller konsert, men det var ikke mulig å få til med restriksjonene vi hadde før jul. I annerledesåret 2020 måtte vi tenke alternativt, sier direktør i NNL, Stein Markussen.

Saken fortsetter under bildet.

Hoff og Bodø Domkirkes Ungdomskor nådde hele verden. Foto: Deadline Media

HILSENER FRA HELE VERDEN

Som en gave fra Nord-Norge til verden, ble konserten lagt ut i sin helhet på on-demand-tjenester. I tillegg ble et utdrag fra konserten, låta «Terra Nova», komponert og fremført av Hoff selv, distribuert på sosiale medier. Reaksjonene lot ikke vente på seg.

[annonse]
– Bare helt nydelig. Takk for at du brakte jula til oss, hele veien til Atlanta fra Norge, var en av kommentarene fra en begeistret amerikaner.

– Fantastisk. Denne deler jeg! Skrev en bergtatt japaner.

Foto: Deadline Media

 

– SLO GODT AN 

På et beskjedent annonsebudsjett ble «Terra Nova» sendt ut i verden. I tillegg til musikken fremført av Hoff og Bodø Domkirkes Ungdomskor, inneholdt også filmen nordlysbilder og nordnorsk natur, produsert av Deadline Media.

– Det slo godt an i en verden preget av politisk turbulens, pandemi og restriksjoner.

– Vi er en stiftelse som jobber med lederutvikling. Ledelse handler mye om å skape kultur. God bedriftskultur hvor arbeidslyst, engasjement, og stolthet er til stede gir handlekraft og resultater. Musikk og kultur gir opplevelser som kan krysse landegrenser i en tid der vi ikke kan det selv, poengterer Markussen. 

Se et utdrag fra konserten her: