Sylfrekk video før helgas Glimt-kamp: – De pleier jo å få det som de vil, så da får vi vaske dassen for de også

Aalesund har ikke glemt rotet med cupkampen tidligere i år, der cupkampen mot Glimt ble avlyst. Nå skal lagene møtes igjen, og det har hjemmelaget gjort et poeng av.

Lørdag møtes Aalesund og Glimt på Color Line stadion til dyst i Eliteserien. For noen måneder siden skulle lagene møtes til dyst i cupen, men kampen ble ikke noe av. Årsaken var at Glimts Conference League-kamp mot AZ Alkmaar kom i veien for cupkampen, og dermed måtte oppgjøret flyttes.

Det ville ikke Aalesund være med på, men forbundet tilkjente seieren til Glimt, som dermed gikk videre til kvartfinale og senere finalen som de tapte mot Molde.

Denne krangelen har Aalesund åpenbart ikke glemt. I en video publisert på klubbens Facebook-side får vi se midtbanespiller Torbjørn Kallevåg sitte på kne og vaske toalettet i bortegarderoben, med noe som minner om en gul Glimt-tannbørste. 

– Det er jo Glimt som kommer på besøk. De spiller i Europa og cupen, og er vant til å få det som de vil. Vi er jo så små at vi må gjøre alt selv, så da får vi bare vaske dassen for de også, sier Kallevåg i den småfrekke meldinga som åpenbart er ment for både Norges Fotballforbund og Bodø/Glimt. 

Kampen mellom de to lagene går lørdag klokken 16.00, og vises på Eurosport og Discovery. 

Se den sylfrekke videoen her: 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.