Foto: Bodø 2024

Thomas (27) fra England har fått ny jobb i Bodø: – Elsker byen

Engelske Thomas (27) er Bodø2024s nye ekspert.

Thomas Baker skal hjelpe lokale aktører med å sikre internasjonal finansiering.

Mandag 20. juni begynte Thomas Baker fra Nottingham i England som Finance application expert i Bodø2024.

– Vi er veldig glade for å ha fått på plass Thomas i denne stillingen i samarbeid med Nordland fylkeskommune. Han skal være vår ekspert og rådgiver på internasjonale søknader, og kunne bistå både Bodø2024 og andre aktører som ønsker EU-finansiering til prosjekter som blir en del av Kulturhovedstaden, forteller direktør i Bodø2024, André Wallan Larsen.

Baker har bodd i Bodø siden 2020 og har jobbet med internasjonale relasjoner i Nordland fylkeskommune frem til nå.

– Selv om jeg er fra Nottingham, så er Bodø hjemmet mitt nå og byen jeg elsker mer enn noen andre byer, sier engelskmannen og fortsetter: 

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Bodø2024 og hjelpe aktører til å sikre internasjonal finansiering. Jeg ser også frem til å være en del av Europeisk kulturhovedstad-reisen for dette vakre stedet i nord.

André Wallan Larsen sier han er fornøyd med at de nå får en egen ekspert som kan hjelpe til med å skrive søknader og veilede prosjekter.

– Det fine med EU-programmene er at man får samarbeide med europeiske partnere, og at det ligger en god finansiering i bunn for de prosjektene som får støtte.

 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.