Thomas Hansen er den nye eiendomssjefen i T. Kolstad Eiendom. Foto: Privat

Thomas får toppjobb hos Bodøs største eiendomsaktør

Skrevet av Markus André Jensen
10.04.2019 10:24 - OPPDATERT 10.04.2019 15:27

Blir eiendomssjef i T. Kolstad Eiendom.

Thomas Hansen er T. Kolstad Eiendoms nye Eiendomssjef. Hansen kommer fra EiendomsMegler1 hvor han har vært eiendomsmegler siden 2014.

– Jeg kjenner godt til Tord Kolstad og ser frem til nye utfordringer i selskapet. Det vil bli en overgang fra meglerbransjen, men jeg vil kunne adaptere mye av kunnskapen over på min nye arbeidsplass, forteller Hansen.

T. Kolstad Eiendom regnes som regionens største eiendomsfirma, og det tilføres stadig flere prosjekter i porteføljen. Hansen forteller at hans viktigste prosjekt vil bli Jensvolldalen Byggetrinn 3.

Byggingen av de 92 leilighetene er allerede i gang. På alle 3- og 4-roms leiligheter er det mulighet for å søke om Husbankfinansiering, noe Hansen oppfordrer alle til å ta kontakt for nærmere informasjon om.

I tillegg til Jensvolldalen Byggetrinn 3, skal Hansen jobbe med utleie av næringseiendommer i T. Kolstad Eiendoms portefølje. Videre forteller han at det til sommeren ferdigstilles 46 leiligheter i Jensvolldalen Byggetrinn 2, der alle er beregnet til boligutleie.

– Jeg ser for meg en relativ bratt læringskurve når jeg går i gang 1.mai, men det vil bli utrolig givende å få ta del i utviklingen som skjer i byen, avslutter Hansen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.