Foto: DNB Eiendom

Thomas forlater NOBL

Thomas Normann Johnsen blir ny prosjektmegler i DNB Eiendom Nybygg Nord-Norge.


Det kommer frem i en pressemelding fra DNB Eiendom. 

Thomas kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i boligbyggelaget NOBL, og har god kjennskap til DNB ettersom NOBL er en viktig kunde og samarbeidspartner for DNB-konsernet.

Han har mangeårig erfaring fra eiendomsmeglerbransjen både i Oslo og i Bodø; Exact Eiendomsmegling, RE/MAX Christiania, BBL Eiendomsmegling, Meglerhuset Bodø og Garanti Eiendomsmegling. På denne tiden har han vært involvert i hundrevis av prosjektsalg.

Thomas som starter 30. januar vil sammen med områdeleder Pål Martin Arntzen ha en «tre-trinns-rakett-målsetning»; styrke posisjonen i Bodø, ta del i den spennende utviklingen som skjer i Mo i Rana og generelt styrke Nybygg i hele Nord-Norge.

Med sin bakgrunn fra NOBL er det også naturlig at han og Lars Nyborg (ansvarlig for Lofoten & Vesterålen) i fellesskap får ansvaret for å følge opp NOBL sin prosjektsatsning i Lofoten.

Nybygg Nord-Norge består nå av undertegnede og Thomas i sør (Salten & Helgeland), Lars Nyborg i midten (Hålogaland), Katharina Kråkstad og Marita Solli Nilsen i nord (Troms & Finnmark).

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.