Vi sender 24 intervjuer på 24 timer! Foto: Arkiv

TIDENES LIVESENDING: 24 timer, 24 kjente fjes, 24 portrettintervju

Skrevet av Sondre Skjelvik
04.12.2019 21:09 - OPPDATERT 06.12.2019 15:56

5. desember, klokken 10:00 starter Bodø Nu sitt maratonintervju. 24 intervjuer på 24 timer, og alle sendes live på vår hjemmesider.

Sondre Skjelvik gjør samtlige intervju, og Preben Hunstad står for det tekniske. 

Hvert intervju varer i 50 minutter, etterfulgt av en kort pause mellom de gode samtalene. 

Bodø Nu har samlet 24 Bodø-fjes, og gleder oss til å lage en rå sending! 

INTERVJUOBJEKTENE

09:00: Kevil Kildal

Den morsomme tømreren fra Halsa har gjort brakende suksess med stand-up de siste årene, og 2019 har vært et særdeles godt år for 30-åringen. Med egne show og podcast tar han Norge med storm om dagen. Det er forventet en fabelaktig start på den 24 timer lange sendingen. 

10:00: Nicolay Kristiansen

Utelivsbaronen tar seg tid til en prat tidlig på morgenkvisten. Kristiansen er kjent for blant annet Sydøst og SkuBare, men har også vært realitydeltaker og undertøysmodell. Dette blir nok et interessant intervju. 

11:00: Ricardo Clarke

[annonse]
Større sjarmør skal du lete lenge etter. Med sin karisma og utstråling har han gjort stor suksess i Storgata med sin herrebutikk. Med sin argentinske bakgrunn har han nok en og annen god historie på lur. Spennende! 

12:00: Mikael Rönnberg

Kjent i Bodø for MYE! Sanger, kordirigent, lærer og kulturgründer, for å nevne noe. Han er opprinnelig fra Sverige, men har bodd halve livet i Bodø. 

13:00: Marianne Angelsen

Den smilende, og sprudlende madammen som driver den nye motebutikken «Noor By M» i Sjøgata tar turen innom når vi bikker mot ettermiddag. Tidligere modell og garantert opplevd mye spennende. 

14:00: Astrid Kristiansen 

Boligmarkedet i byen går så det suser, og Astrid kjenner det bedre enn det de fleste. I tillegg er hun utadvendt og direkte. Her får vi nok vite både det ene og det andre om hvordan du bør gå frem for å sikre deg drømmeboligen. 

15:00: Tom Karoliussen

«Tøffe-Tom» er et kjent fjes for mange i Bodø. Om ikke denne mannen drar frem en god historie skjønner vi ingenting. 

16:00: Torfinn Fredheim

Mannen bak Alfa-trening, og tidligere driver av GymDiablo. Her får vi nok et og annet treningstips, og kanskje forteller han oss hvordan man skal smelle i sammen en god biff. 

17:00: Ole Widar Toftesund

Hele Saltens fotballtrener. Munnrapp, energisk og proppet av gode historier. Aldri om dette blir en kjedelig time.

18:00: Thomas Nilsen

Gründer, DJ og generelt glad i en god prat. Mannen fra Lofoten burde dra fram en og annen god historie. 

19:00: Paro Lyngmo

Sanger, danser og nyvalgt bystyre-politiker for MDG. En dame med bein i nesa som aldri har vært redd for å si hva hun mener.

20:00: Hilde Ånneland

Med et hjerte for idretten i Bodø gjør hun seg bemerket. Hun brenner for alle som liker å delta, og jobber til daglig i Bodø idrettsråd. 

21:00: Ola Smeplass

[annonse]
Jovial trønder og nyslått varaordfører som de siste årene har jobbet for Kirkens Bymisjon. Stort bedre kombinasjon er vanskelig å finne.

22:00: Ole Marius Røsten

Tidligere kjent som byens minst bekledde barista. Nå kjent for alt mulig annet. Løper ekstremt lange løp og jobber i barnehage. I tillegg har han alltid et smil på lur. 

23:00: Veronica Kåring

Sentrums ildsjel. Jobber dag og natt for at byen skal leve videre. 

00:00: Bent Lindahl

"Bent mistet jobben og ble skilt – så brant huset ned". Det var tittelen da Bodø Nu portretterte Lindahl i 2018. Mannen bak Dama Di og Pangea har en årrekke bak seg i utelivsbransjen, og har opplevd mer enn de aller fleste.

01:00: Roger Strand

Bodø Industris forlengede arm ut mot næringslivet. Har skaffet utallige mennesker en ny sjanse i livet. 

02:00: KeegSports

Ånder og lever for fotball, og gir publikum deres nerdete live-sendinger hver eneste uke. Midt på natten passer det med disse gutta. 

03:00: Martin Rindahl 

Gründeren bak Rapida har alltid noe spennende å fortelle. Treningsglad og alltid på leting etter nye utfordringer. 

04:00: Emelie Johanne Johansen

Var i flere år fylkesleder for AUF i Nordland. Nå har hun trukket seg ut av politikken og tiltrådt som studentleder ved Nord universitet.

05:00: Hege Aaserud Pedersen

At hun selv foreslo å komme klokken 05:00 taler for seg. Til daglig leder hun gjengen på K.Hansen Optik.

06:00: Truls Bjerke 

Alltid blid, alltid smilende. Driver en av byens kafeer, Samvirkelaget. Tidligere var han blant annet driver av Smått og Rått, samt deltok i reality sammen med sin gode bror. Her er det nok en og annen røverhistorie på lur. 

07:00: Nicole Furnes

Mer engasjert jente skal du lete lenge etter. Svært politisk aktiv, og sier hun alltid har brent for å gjøre samfunnet bedre.

08:00: Andreas Tymi

Etter 23 timer passer det ypperlig med den godt over snittet samfunnsengasjerte Tymi. Han holder neppe kjeft, selv om journalisten sikkert er sliten.