Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Tidligere Glimt-spiller klar for Godset

Tidligere Bodø/Glimt-angriper Elias Hoff Melkersen gjør comeback i Eliteserien. 20-åringen er Strømsgodsets nye spiss.


Det bekrefter drammensklubben i sine sosiale mediekanaler.

Melkersen er hentet inn som erstatter for Jonatan Braut Brunes, som mandag ble klar for belgisk fotball. Han har signert en låneavtale som gjelder ut inneværende sesong.

– Elias er en spennende ung spiss med gode avslutningsferdigheter som har gjort det bra på aldersbestemte norske landslag og har erfaring fra utlandet. Vi gleder oss til å se han i aksjon for Strømsgodset, sier leder for sport og spillerlogistikk i Godset, Jostein Flo, i en uttalelse.

Lover energi

Melkersen kommer opprinnelig fra Stjørdal, og gikk gradene i moderklubben Stjørdals-Blink fram til han ble hentet til Bodø/Glimt som 15-åring.

– Jeg har hørt veldig mye fint om Strømsgodset, og når de viste så stor interesse for meg, fristet det veldig å komme hit, sier Melkersen.

– Jeg skal bidra med å jobbe sokkene av meg for laget, og å være en trussel foran mål. Jeg skal komme med masse energi, legger 20-åringen til.

Utlånt til Nederland

20-åringen gjorde i januar 2022 overgang fra Glimt til skotske Hibernian, hvor han har noterte seg med tre mål og to målgivende på 32 kamper.

Forrige sesong var spisstalentet på utlån til nederlandske Sparta Rotterdam. Det resulterte i bare to innhopp for A-laget, mens han fikk tre kamper juniorlaget.

Melkersen ble som Glimt-spiller utlånt til både Hødd og Ranheim.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.