Administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind. Foto: SJ Norge

Tilbyr bedre komfort på Nordlandsbanen: –⁠ Utvider tilbudet vesentlig

Mandag lanseres SJ Norges nye tilbud, Premium Pluss på Nordlandsbanen.


Det kommer frem i en pressemelding fra SJ Norge. 

Fra 26.september går det to vogner med Premium Pluss, som er SJ nye vogner med blant annet hvilestoler på Nordlandsbanen nattog mellom Bodø og Trondheim. 

Premium Pluss et tilbud til reisende hvor man kan få mere komfortable stoler på turen fra Bodø til Trondheim. 

– Vi er stolte og glade over å kunne tilby nattogkundene dette på Nordlandsbanen. For oss er det en kontinuerlig jobb å stadig finne forbedringer til det beste for kundene våre. Premium Pluss er et godt alternativ til sovekupé, så dette utvider nattogtilbudet vesentlig, sier administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind. 

Når dette tilbudet nå har kommet på plass har man valget mellom vanlige sitteplasser, premium sitteplasser, sovekupe og Premium Pluss på nattoget. 

I tillegg til de nye setene er det også inkludert i prisen et måltid servert ved setet, bestående av wrap, eple, vannflaske og varm drikke. I tillegg får man en nattogpakke, som består av teppe, nakkepute, sovemaske og ørepropper, forteller Lind. 

Det vil også være mulig å bestille fra menyen til setet, inkludert alkoholholdige drikker. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.