Foto: TV 2

Tilsynelatende over for stjerneduoen

Det har i lengre tid vært ryktestorm rundt Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer, nå ser det i følge Sophie Elises Instagram ut som forholdet er over.

Under forrige sesong av TV-2 programmet «Farmen Kjendis» blomstret det mellom de to realitystjernene. I etterkant har forholdet vært preget av usikkerhet om de er sammen eller ikke. Begge har over lengre tid hintet både den ene og den andre veien angående forholdet, men i følge Sophie Elises Instagram-profil, og Nettavisen ser det nå ut som at romantikken er død. 

– Verste ved å ikke ha kjæreste er

Onsdag delte hun en story på delingsplatformen Instagram hvor hun fortalte at hun var på vei til Henningsvær. Her poengterte hun at det verste med å være singel er å bære kofferten ned trappene fra leiligheten sin, hvor det ikke er heis. 

Hun ville ikke bekrefte ovenfor Nettavisen om hun faktisk var singel, men sa at man kunne tolke det hun skrev som det stod. De var også i kontakt med Isak Dreyer, som avbrøt telefonsamtalen. 

Det er ikke første gang det har vært hakk i plata mellom de to, og kort tid etter forholdet mer eller mindre ble bekreftet under finalefesten til «Farmen Kjendis» snudde det. 

Begge parter delte kryptiske meldinger på sine Instagram-profiler, hvor Dreyer i en av disse direkte ba Isachsen om unnskyldning. Ingen av de to kommenterte offentlig hva meldingene betydde. Kort tid etter så det ut som de hadde kommet over problemene og funnet sammen igjen. 

Turbulens og eventyrferd 

Nå om dagen er Dreyer sammen med Jens Kvernmo på eventyrferd på Grønland, og paret skulle dermed ikke se hverandre på flere måneder. Da Isachsen under Gullruten ble spurt hvordan det gikk mellom dem to svarte hun ukonkret. 

– Jeg regner med og tror han har det bra på Grønland, og jeg har det bra her, sa hun til Nettavisen. 

Da hun i samme intervju ble spurt om hun gledet seg til å se Dreyer igjen kom hun med et overraskende svar. 

– Jeg tenker ikke så mye på det, sa hun da. 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Siden har det vært stille fra duoen, før Isachsen onsdag delte innlegget som langt på vei avslører at romansen er død. 

 

Les mer om:

nyheter
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.