BRUKERVILKÅR 

Gjeldende vilkår er de som til enhver tid ligger på nettsiden til avisen.

Med ditt digitale abonnement har du tilgang til alt innhold som publiseres på vår nettside – bodonu.no.

Nye abonnementspriser kunngjøres gjennom annonser i avisen/nettsiden til avisen senest 1 måned før de trer i kraft. Avisen forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på det løpende abonnementet.

Tilgangen er knyttet til ditt personlige abonnement, og det er tillatt å lese produktet fra 12 enheter - altså forskjellige nettlesere - hvilket betyr at tilgangen kan deles med 1-2 familiemedlemmer, alt avhengig av antall enheter som benyttes. 

Disse vilkårene kan endres, men ikke uten annonsert forhåndsvarsel på bodonu.no.

Alle priser er inkl. mva. Ditt abonnement forskuddsbetales og fornyes måned for måned. Abonnementet løper til det sies opp. Ved oppsigelse løper det ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Et digitalt abonnement kan ikke stoppes midlertidig eller overflyttes til annen person i avtalt abonnementsperiode.

Dersom brukernavn/passord eller tilgangen for øvrig til digitale utgaver/tilganger misbrukes på noen som helst måte, forbeholder avisen seg retten til å stenge tilgangen til digitale tjenester med øyeblikkelig virkning. Ved misbruk gis det ingen refusjon.

Kopiering: Alle artikler, fotografier, grafikk med mer stilles til rådighet for visning/lesning. Det må gjerne skje utskrifter av en papirkopi til eget personlig bruk. Ytterligere bruk og fremstilling krever skriftlig avtale med avisen. Virksomheter må ikke skrive ut materiale til bruk for virksomhetens ansatte eller til kommersielt bruk for øvrig. Dette gjelder også videreformidling i elektronisk eller digital form. Det henvises til opphavsrettsloven.

Personvern: Nu Publishing AS står ansvarlig for nettstedets behandling av personvernopplysninger. Som bruker av nettstedet samtykker du til innhenting og behandling av data, med mindre annet er spesifisert.

Når du registrerer deg hos oss samles det personlig informasjon om deg enten fra selve registreringen eller ved at vi på annen måte ber deg frivillig om å gi slik informasjon. Dette kan være for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer og alder. Vi bruker personopplysningene for å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å kunne kommunisere med deg om disse. Videre bruker vi personopplysningene for å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr til dine interesser, analysere markedstrender og forbedre vårt innhold og våre tjenester.

Vi selger ikke informasjon du som bruker legger igjen hos oss videre, og dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til andre. Opplysninger våre informasjonskapsler registrerer på deg samt informasjon du selv har registrert på våre tjenester, brukes kun for å gi deg mer relevant innhold og bedre tjenester.

Ved å akseptere disse brukervilkårene, aksepterer du at Nu Publishing AS behandler de personopplysningene vi har om deg til de formålene som er angitt over.