Innstranda 2 har hatt en solid start på sesongen. Her fra 4-3-seieren mot Tverlandet 2, 18. mai. Foto: Werner Jusnes
Innstranda 2 - Fauske/Sprint 2

Topplaget Innstranda kan ta sin femte strake seier: –⁠ Det blir nok en tøff kamp

Innstranda 2 leder femtedivisjon Salten, etter fire strake seiere.


Juniorene i Innstranda 2 har feid Halsakameratene, Drag, Kråkegull og Tverlandet 2 av banen i de fire første kampene i femtedivisjon. I sesongens femte kamp venter Fauske/Sprint 2, som tar turen til Bodø tirsdag kveld. 

Topp mot midten

Hjemmelaget har 12 poeng av 12 mulige, og har en målforskjell på 19 - 5. Altså bøtter de inn mål framover, og kan vise til færrest innslupne mål av alle i serien. 

Bortelaget har hatt en variabel sesongstart, med to seiere, to tap og én uavgjort, innehar de nå syvendeplass på tabellen. Men laget er i stand til å bøtte inn mål om de har dagen. Etter fem kamper har de scoret 19 mål. Noe som er helt i toppsjiktet i serien. Problemet til Fauske/Sprint er at de har sluppet inn 21. 

Tøff kamp

Innstranda-trener Øystein Havig sier at han forventer en jevn og tøff kamp mot Fauske/Sprint. 

– Det blir nok en tøff kamp mot Sprint. De er et ungt lag med mange gode spillere, og da svinger det naturlig nok litt. Det blir uansett ingen lett match, sier Havig. 

Når det gjelder den gode sesongstarten til Innstranda, sier han at det er en kombinasjon med gode junior-spillere sammen med A-lagsspillere, som utgjør en god stamme i gruppa. 

– B-laget består av juniorspillere som behøver ekstra utfordringer i kampsituasjon, kombinert med spillere fra A-laget som trenger matching. Det har vist seg å være en god miks. 

Kampen sendes direkte på Bodø Nu fra klokken 19.20. Kampstart er 19.30.

 

 

 

 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

sport Lokalfotball