En person død i trafikkulykke på Reipå

Skrevet av Sondre Skjelvik
01.08.2019 08:20 - OPPDATERT 01.08.2019 15:26

En bil med tre personer har kjørt av veien.

– Det er en bil med tre unge mennesker med lokal tilknytning som har kjørt ut av veien, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt til VG.

De to andre er fraktet til Nordlandssykehuset i Bodø. Ingen av dem er alvorlig skadet, opplyser politiet.

– Det har åpenbart vært høy hastighet som er den direkte årsaken, så klarte de ikke svingen og kjørte ut på jordet. Den høye farten bilen hadde, ser vi i sporene på jordet. Vi kan også se på bilen at det har vært store krefter som følge av fart, sier sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt til VG klokken 07.

Personen som omkom er identifisert og de pårørende er varslet, men politiet vil foreløpig ikke si noe mer om den omkomne.– Det har gått hardt ut over lokalsamfunnet, av den grunn er vi tilbakeholdende, sier Nilsson.

Politiet meldte først om ulykken klokken 03:14 i natt via Twitter:  

– Nødetatene rykker ut til trafikkulykke på Reipå. En bil med 3 personer har kjørt av veien. 

Klokken 05:20 meldte politiet om dødsfall: 

 – En person er bekreftet død på stedet, en person fraktet med Redningshelikopter til Nordlandssykehuset, Bodø, en person kjørt med ambulanse til samme sykehus. 

 

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.