Foto: Heiko Junge / NTB

Travel natt for politiet - slagsmål, råkjøring og offentlig urinering

Det ble en travel natt for politiet natt til søndag med både førerkortbeslag, slagsmål og offentlig urinering.

Klokken 00:13 meldte politiet på Twitter at en person ble anmeldt for urinering på offentlig sted da han før han kom frem til døren følte behovet, og urinerte ved siden av køen. 

Det tok bare 40 minutter før politiet igjen måtte i aksjon, denne gangen på Fauske da en person klokken 00:53 måtte kjøres fra Fauske til arresten. Mannen ble forsøkt eskortert ut av arrangør, han forsøkte da å slå etter personen mens han spyttet rundt seg. Klarte heller ikke å roe seg da politiet kom, dermed endte det med en tur til arresten i Bodø og anmeldelse for ordensforstyrrelse. 

Normal helg

– Det har vært en ganske normal natt til søndag. Vi har hatt en del ordensforstyrrelser rundt i saltenområdet. En som ikke klarte å oppføre seg i SKS arena, slagsmål, litt ufine gjester på utested og den slags, forteller operasjonsleder i politiet, Kenneth Magnussen. 

Han forteller at de hadde egne mannskaper på SKS arena for å påse at ting gikk greit for seg, noe de pleier å ha ved større arrangementer som etterfesten til Kobberløpet. 

Klokken 02:05 fortsatte natten for politiet, da de fikk melding om slagsmål i Hålogalandsgata. Da politiet kom på stedet hadde den ene parten forlatt. 

Formentlig fornærmede blødde fra ansiktet, men var ikke alvorlig skadet. Mannen ble tilsett av ambulansepersonell og ønsket ikke anmelde forholdet. 

Kastet ut av utested og råkjøring

40 minutter senere, klokken 02:48 ble en person bortvist fra sentrum etter en ordensforstyrrelse på et utested. Personen hadde oppført seg ufint mot andre gjester, og ble utagerende mot stedets vakter da han skulle følges ut av lokalet. 

– Mitt inntrykk er at det var mye folk ute på byen grunnet godt vær, men for det aller meste har folk oppført seg fint og kost seg ute, forteller operasjonslederen. 

Klokken 03:43 målte utrykningspolitiet en bil til 89 kilometer i timen i en 60-sone på Hunstad. Personen fikk beslaglagt førerkortet sitt, og må belage seg på en kraftig bot.

[annonse]
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.