Illustrasjonsfoto: Arkiv

Fire mistet lappen - mens politiet måtte rykke ut til ungdomsfest

Skrevet av Markus André Jensen
15.04.2018 08:04 - OPPDATERT 15.04.2018 11:55

Her er politiets gjøremål natt til søndag.

Politiet i Nordland har hatt en rekke oppdrag i Salten-området natt til søndag. 

Blant annet trafikkontroll på Godøy og et besøk på en ungdomsfest i Saltstraumen.

Her er en oversikt:

Klokken 23.50 meldte operasjonssentralen om en vanskelig og godt beruset person, som ble bortvist fra SKS Arena under Åge Aleksandersen-konserten. Vedkommende returnerte til arenaen litt senere, noe som medførte at han ble kjørt inn til arresten og anmeldt for å ha brutt pålegg fra politiet.

Klokken 00.01 kom meldingen om at UP har hatt laserkontroll på Godøy. Det endte med tre forenklede forelegg og tre førerkortbeslag. Den høyeste hastigheten som ble målt var 93 kilometer i timen i 60-sonen.

Klokken 01.05 meldte operasjonssentralen om en 19 år gammel kvinne som benyttet falsk legitimasjon for å komme seg inn på et utested med 20-årsgrense. Vedkommende anmeldes.

Klokken 01.47 kom meldingen om at politiet hadde vært på en ungdomsfest som var i ferd med å spinne ut av kontroll. Da politiet kom til stedet, var voksne i ferd med å avslutte festen.

Klokken 02.58 meldte operasjonssentralen om nok en fartskontroll, denne gangen i Jernbaneveien. Der ble ett førerkort beslaglagt, etter at føreren holdt 78 kilometer i timen i 50-sonen.

Klokken 04.02 ble en mann innbrakt til arresten, fra Sentrumsterminalen. Han anmeldes for urinering på offentlig sted samt å oppgi personalia til patruljen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.