Vegard Leikvoll Moberg er tilbake i gult! Foto: Per-Inge Johnsen

Trollmannen fra Os er tilbake – feirer med tørrfisk til middag

Skrevet av Sindre Kolberg
05.10.2020 21:12 - OPPDATERT 06.10.2020 06:00

– Jeg tenkte "Nei, jeg ringer bare Kjetil". Jeg hadde ingenting å tape!

Leikvoll Moberg kom til klubben i 2017, og skrev kontrakt ut 2019. I fjor gikk han fra Glimt til Silkeborg IF. Nå er han tilbake i gult.

– Da flyet gikk inn for landing i Bodø i dag, ble tilfeldigvis RSP & Thomax sin "Nordaførr" spilt og da fikk jeg en så god følelse. Som om jeg hadde vært på ferie, og nå var tilbake. En følelse av å komme hjem, forteller Leikvoll Moberg etter signeringen. 

Det skriver Glimt på egne hjemmesider.

Om tiden i Silkeborg har han lært at det viktigste er å ha det bra. 

– Det sitter best igjen, og som jeg skjønner er det viktigste. At jeg nå har fått muligheten til å komme tilbake til Glimt setter jeg stor pris på, forteller han. 

Da COVID-19 slo til, gjorde det at Leikvoll Moberg ble mer isolert i Danmark uten muligheter for å få besøk hjemmefra eller reise hjem på ferie. Da fikk han lov av klubben til å undersøke alternativer. 

– Jeg tenkte "Nei, jeg ringer bare Kjetil". Jeg hadde ingenting å tape. Jeg ringte, og han var mer positiv enn jeg hadde forhåpninger om. 

Han blir i klubben ut 2020. At Glimt nå ligger på førsteplass i Eliteserien sier han bare gøy. Han har fulgt med klubben fra utsiden så langt denne sesongen og gleder seg nå til være på innsiden. 

- Jeg hadde ringt til Kjetil uansett hvilken posisjon Glimt hadde vært på. At det faktisk er førsteplass er helt vanvittig. Jeg tenker på hvor gøy vi hadde det i fjor da vi endte på en 2. plass, og kan bare forestille meg hvor artig det er nå, sier han. 

[annonse]
I dag feirer han signering med tørrfisk til middag. 

– Nå gleder jeg meg veldig til første trening, og komme tilbake på banen, avslutter han. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.