Tungtvann inntar Svømmehallen Scenen. Med seg på scenen tar de med seg flere kjente artister. Foto: Rune Bendiksen

Tungtvann avslutter året med et brak - får med seg flere kjente artister

Rapperne i Tungtvann avslutter et heidundrende år med fulle hus og takknemlige festivalscener i Svømmehallen lørdag 10. desember.


Da hip hop-gruppa hadde konsert på Svømmehallen Scene i mars tidligere i år, ble konserten utsolgt på et par dager. Nå er de tilbake, og er klare for å avslutte året med et brak. 

Denne gangen slipper de også en celeber gjesteliste, som skal bidra til å løfte taket en gang for alle: Thea Meyer, Magnus Eliassen, RSP, Jaa9 & OnklP.

Medlemmene Poppa Lars, Jørg-1 og Jan Steigens sier: 

– Thea Meyer er den sangeren i Bodø det knyttes mest forventninger rundt om dagen, og imponerte nå sist på Gatas Evangelium. Det blir kult å endelig dele scene med henne!

Saken fortsetter under bildet. 

Bodøartist Thea Meyer blir med hip hop-duoen i Svømmehallen.
Foto: Roar Wiik og Mina Holmberg Jensen
– Vi kan vel nesten ikke gå på butikken uten å ta med oss Magnus Eliassen? Og hvorfor skulle vi det? Det blir alltid kanon stemning når gullrøsten, låtknugeren (han har sikkert 4000 uutgitte låter) og Bodøs blideste mann (sorry, Halvdan) kommer på scena. 

Saken fortsetter under bildet.

Den ene halvdelen av duoen Sirkus Eliassen blir med Tungtvann på scena.
Foto: Presse
– RSP var første gangen vi hørte prat om andre nordnorske rappere utenfor nærområdene, og at han enda er her, mer populær enn noensinne, nesten 20 år etterpå er vel grunn nok til å feire, bare det? Patrick har gått en lang vei fra sine dager i Kompani 69, og feirer i år 10-årsjubileum for sitt samarbeidsprosjekt med Jørg-1, Hålogalandslaget sin Aggrokultur. 

Saken fortsetter under bildet. 

RSP, eller Patrick Bottolfsen som han heter, skal være med å lage show i Bodø 10.desember.
Foto: Per-Inge Johnsen
– Sist men ikke minst. Vi er stolte av å presentere våre gode venner Jaa9 & OnklP for «byen vår». Det er i år 20 år siden de gjorde sin offisielle platedebut på Tungtvann-låta «Stikk av scena» fra Påfyll. Og det må vi jo feire! De to dirty opplendingene har vært en bestandigdel i miljøet rundt oss siden den gang, og leverte akkurat sitt beste album på jævlig lenge (og det sier sitt). At de tar seg tid til å komme opp og henge med oss i blåsbortbyen er rett og slett magisk!

Saken fortsetter under bildet. 

Jaa9 og OnklP blir med når Tungtvann avslutter året på Svømmehallen Scene.
Foto: Gitte Johannessen / NTB
– Det er enda billetter igjen, så det er bare å sikre seg før det er for seint. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

kultur Tungtvann