Turisthytta får mye oppmerksomhet i Ina Wroldsens nye vidoe. Skjermdump.

Turisthytta spiller hovedrollen i Ina Wroldsens nye video - SE DEN HER

Skrevet av Markus André Jensen
13.04.2018 21:53 - OPPDATERT 14.04.2018 07:45

Rognan-mannen Thor Erling Brenne har regi.

Ina Wroldsen skal ut med en helt ny EP før sommeren.

Første utgivelse er låta Sea, som kom i dag.

Og musikkvideoen, som er spilt inn i Bodø, fungerer som glimrende reklame med både Turisthytta og Saltstraumen i prominente roller.

MEKTIG NATUR

– Sea skrev jeg etter en natt på taket av huset mitt her i Norge sammen med min venn og co writer av låta; Olav Tronsmoen. Den handler om mitt forhold til havet, hvor mektig det er, hvordan det nesten binder meg fast, og om hvor mye jeg elsker det landet her. Jeg er så inderlig glad i Norge, sier Ina Wroldsen.

Det er Thor Erling Brenne fra Rognan som står for regien.

– Vi har tatt utgangspunkt i nordisk folklore – men i en nåtidig setting.  Bodø og naturen rundt har alle de elementene vi var på jakt etter; En kystby som ser kul ut, og har totalt mektig natur i umiddelbar nærhet. Opptakene til videoen “Sea” er gjort på Turisthytta i Bodø og Saltstraumen Det er mange kule og ikke minst forskjellige locations i byen. Sondre Justads “Ingenting” filmet vi det meste av i den gamle svømmehallen- For Wroldsens videoer har jeg lagt mer vekt på “natursida” av byen, sier Brenne.

Saken fortsetter under bildet.

Thor Erling Brenne og Ina Wroldsen. Foto: Sony Music

INTENST

– Det var en intens innspilling hvor vi lagde flere videoer på kun fire dager. Ina Wroldsen og en liten flokk fra hennes engelske plateselskap (Sony UK) fløy over. Kombinasjonen av lokalt crew i Bodø, crew fra Oslo og gjengen fra England gjorde det til annerledes og hyggelig innspilling, legger han til.

Sea har fått blandet mottakelse. P3.no ga låten terningkast 3, og anmelder Ali Soufi-Grimsrud beskrev den slik:

"Det er god popvokal på «Sea» og stemningen griper til en viss grad, men på et punkt faller man av. Jeg tipper at sporet får skinne mer når den blir satt i en kontekst, som for eksempel når ep-en lanseres."

HER KAN DU SE VIDEOEN: 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.